Please use this identifier to cite or link to this item: https://tvqb/11744.23/1130
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn Công Khẩn, Phan Thị Kim
dc.contributor.authorBùi Minh Đức, Lê Quang Hải
dc.contributor.authorBùi Minh Thu
dc.date.accessioned2017-01-17T01:28:50Z
dc.date.accessioned2017-04-17T06:35:27Z-
dc.date.available2017-01-17T01:28:50Z
dc.date.available2017-04-17T06:35:27Z-
dc.date.issued2004
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11744/2485
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11744.23/1130-
dc.language.isovivi
dc.publisherNXB Y họcvi
dc.titleDinh dưỡng cận đại, độc học, an toàn thực phẩm và sức khỏe bền vữngvi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Chuyên mục Y tế và sức khỏe

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DinhDuongCanDaiDocHocAnToanThucPhamSucKhoeBenVung_Part1.pdf
  Restricted Access
24.55 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open Request a copy
DinhDuongCanDaiDocHocAnToanThucPhamSucKhoeBenVung_Part2.pdf
  Restricted Access
17.95 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.